BE SUSHI POKEBOWL

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 713 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Be Sushi Pokebowl. Meer weten? Ontdek meer

13 apr 2024 om 20:37 Alweer superlekker! Geen opmerkingen.
11 apr 2024 om 20:19 Ik had 18.15u ingegeven als levertijd en was er pas om 19.05u, excuus was andere bestelling en adres niet gevonden maar hij moest hier eerst passeren voor ook naar het andere adres te leveren. Waardoor de bestelling lauw was en niet meer zo smakelijk
7 apr 2024 om 21:22 Er ontbrak een gerecht, de ene sprak geen Nederlands en de andere was niet bepaald vriendelijk aan de telefoon. Ik twijfel om nog eens te bestellen
24 mrt 2024 om 20:40 Bestelling kwam veel te laat! Was ijskoud en bezorger was niet vriendelijk. Jammer van het geld om dan koud eten te krijgen. Meer dan 2 uur moeten wachten
17 mrt 2024 om 19:48 Proffesioneel en verzorgd. Heel lekker
16 mrt 2024 om 0:00 Steeds zeer tevreden maar de Sashimi combo beetje beperkt in keuze (geen zeebaars, geen octopus, geen, geen tamago) de rest wel top kwaliteit.Ook de Shumashisoep (geen surami, zeewier, scampi, groenten, tofu enkel shitake: champignons,
13 mrt 2024 om 7:03 Heel lekkere Pad Thai. Goed warm geleverd, vroeger dan verwacht wat voor ons heel fijn was want pas rond 19u besteld en gaf eerst iets meer dan 1u1min levertijd aan.
6 mrt 2024 om 12:06 's Middags al besteld voor levering 's avonds. Helaas 30min na het gevraagde uur geleverd. Wel lekker.
24 feb 2024 om 22:17 Sneller als verwacht en mooi en goed verzorgd
15 feb 2024 om 0:39 Meer dan 2 uur te laat, valentijn of niet… wij hadden om 13 u deze middag al besteld om tegen 19u15 ons eten te hebben. Schandalig. Alles koud en leek niet vers.
9 feb 2024 om 21:49 2:15 min moeten wachten op onze bestelling en leverde eerst de verkeerde bestelling, nadat ik nakeek en heb ik de bezorger nog op tijd kunnen stoppen. Ook geen sojasaus bijgeleverd. Spijtig…
8 feb 2024 om 20:54 Meer dan 40 minuten langer moeten wachten dan de app aangaf